Geschiedenis

Geschiedenis

Het Bierhuis bestaat al meer dan 35 jaar. Het Bierhuis verkocht in de winkel vele honderden biertjes en bevoorraadde de lokale horeca. Het was destijds een klein nauw winkeltje waar je nauwelijks je kont kon draaien zonder een bierdomino-effect te creëren (de winkel was zo groot als nu het gedeelte tot aan de huidige bar). Het achtergedeelte was afgescheiden door een muur en werd gebruikt als opslag. In 2019 nam Koos Hartman Het Bierhuis over. Een nieuw logo, de winkel werd drie keer zo groot, totaal gerestyled en compleet zelf verbouwd. Er werd een proefbar gebouwd en een vergadertafel die plek biedt aan twintig personen werd naar binnen gerold.  


Het administratiesysteem stamde nog uit de vorige eeuw en moest ook aangepakt worden, een helse klus! De Bierhuisbus met zijn herkenbare kratjes op het dak werd geïntroduceerd en de loods op het Minervum werd voorzien van een systeem waardoor de vaste horeca-klanten hier 24/7 naar binnen kunnen in geval van acute tekorten.  


Na vier maanden pittig verbouwen heropende Paul Depla, burgemeester van Breda, Het Bierhuis nieuwe stijl, uiteraard onder het genot van een lekker glaasje speciaalbier.  


Sluiten

nieuwste bieren

We sturen je geen spam, maximaal eens per maand krijg je een mailtje met de nieuwste bieren en exclusieve kortingen!

Leeftijd verificatie

Bent u ouder dan 18 jaar?

Zoeken

Pagina's

Uw winkelmand is momenteel leeg
Shop verder